LEHDISTÖTIEDOTE: TERVEYDENHUOLLON ETÄPALVELUT KUNTIEN KÄYTTÖÖN JOPA VIIKOSSA

Lue lisää

Kuntien velvoitteena on pitää huolta terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluista. Ongelmaksi on muodostunut tällä hetkellä, miten nämä palvelut voidaan turvata ja samalla pitää huolta erityisesti riskiryhmien suojaamisesta.

 

Suomessa on useilla isoilla lääkäritaloilla tarjota omille asiakkailleen etälääkäripalveluita. Ne eivät kuitenkaan kohtaa niitä tuhansia ihmisiä, joiden ongelmana on oman kunnan taholta terapiapalveluiden tuki ja jatkuvuus.

 

Medics24 Etälääkäripalvelut on selvittämässä yhteistyökumppaninsa Asuntamo Oy:n kanssa kuntien todellista palveluiden tarvetta. Medics24:llä on valmiudet toteuttaa nopeasti digitaalisia etäpalveluita lähes kaikille tarvitsijoille yhteistyössä kuntien kanssa. Tarpeet voivat olla joko yksilöllisiä tai esimerkiksi erityisten terapiaryhmien keskeytyneitä istuntoprosesseja.

 

Terveydenhuollon ammattilaiset voivat tuottaa näitä palveluita, joko kunnan omasta organisaatiosta käsin tai sitten omien palveluyritystensä kautta. Etäpalveluja tuottavalla Medics24:llä on ekosysteemissään terapiapalveluihin erikoistuneita ammattilaisia eri puolilla Suomea. Tämä voi olla myös mahdollisuus yksittäisille terapeuteille laajentaa omaa markkina-aluettaan esimerkiksi harvaan asutulle maaseudulle.

 

Medics24 Etäpalveluilla on suojatut verkkoyhteydet ja tarvittavat ohjelmat. Lisäksi Medics24 voi huolehtia tarvittavan etäkoulutuksen uusille etäpalveluita tuottaville ammattilaisille. Tämä tarjoaa samalla yhteiskunnalle palvelujen ylläpitoon kriisin aikana ja auttaa kehittämään uusia toimintamalleja kriisin jälkeisiin tarpeisiin.

 

Lisätietoja:

https://www.asuntamo.fi/asiantuntijapalvelut/etaterveyspalveluiden-tehokayttoonotto-kuntiin/

 

Timo Ovaskainen

050 310 7441 / timo.ovaskainen@fiftogram.com

Asuntamo Oy / Fiftogram -ekosysteemipalvelut

Microkatu 1, 70210 Kuopio
asuntamo.fi / fiftogram.com

 

Arto Vidgren

040 152 8030 / arto.vidgren@fiftogram.com

Tuotteistajatalo Coaching Ky
www.fiftogram.com

 

Toimitusjohtaja Tero Nyman

050 585 2866 / tero.nyman@medics24.fi

Medics24 Etälääkäripalvelut - KYBERTURVALLISUUSSERTIFIOITU TOIMIJA

Kalevankatu 4, 40100 Jyväskylä

medics24.com / puh. 010 505 9450