Etä-

mielenhuolto

Mielenhyvinvointia ja terapiaa etänä - myös ilman lähetettä. Sinun ehdoillasi.

Maksuton aloitus-chat ilman sitoumuksia.

Jokaisella meistä on hetkiä, jolloin oma jaksaminen on koetuksella.

Älä murehdi yksin, anna ammattilaisen auttaa.

Odoo - Sample 1 for three columns

1. Rekisteröidys yksi

Rekisteröinti on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Vahvistamme  henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla ja pyydämme sinua täyttämään yhteystietosi.

Palvelu toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Odoo - Sample 2 for three columns

2. Aloitus-chat

Kerro chatissa tilanteestasi kaikessa rauhassa ja vastaa mielenterveyshoitajan esittämiin kysymyksiin. Aloitus-chat on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Voit kirjoittaa myös palveluaikojen ulkopuolella, tällöin ammattilaisemme  vastaavat viesteihin arkisin kello 8.00-16.00. 

Odoo - Sample 3 for three columns

3. Ammattilaiset auttavat

Aloitus-chatin jälkeen ammattilaisemme varaavat sinulle halutessasi video- tai chat-vastaanoton sopivalle psykologille, psykiatrille tai terapeutille.

Ennen eteenpäin ohjausta pyydämme sinulta hyväksynnän mahdollisesta veloituksesta. Sinulta ei missään tilanteessa veloiteta mitään ilman hyväksyntääsi.

Kysyttävää mielen hyvinvoinnista? Kysy, se ei maksa mitään.

Mieli voi olla mutkikas. Jos jokin askarruttaa, me autamme.

Tutut terapiamuodot etänä

Tiesitkö, että esimerkiksi masennuksen hoidossa videon välityksellä annettu terapia on tutkimuksessa todettu yhtä tehokkaaksi kuin kasvokkain annettu terapia.

Meiltä saat muun muassa yksilö-, pari- ja perheterapian, lyhytterapian, ratkaisukeskeisenterapian ja kuntouttavan psykoterapian. 

Ei haittaa, jos et tiedä mitä valita. Kerro meille tilanteesi kaikessa rauhassa, ammattilaisemme auttavat sinua löytämään oikeanlaisen avun ja ohjeistaa tarvittaessa Kelakorvauksen hakemisessa.

Aloitus-chat on aina maksuton!

Odoo • Text and Image